Tiskové zprávy


Kuchař / ka závodního stravování

4. 5. 2022

Firma: Mendelova univerzita v Brně, Školní lesní podnik Masarykův les Křtiny, ZÁMEK KŘTINY Restaurace, hotel, kongresové centrum – Zámek Křtiny | Moravský kras (zamek-krtiny.cz)

Pracovní poměr: práce na plný úvazek

Smluvní vztah: pracovní smlouva HPP

Vzdělání: vyučení v oboru – SOU obor gastronomie, pohostinství, doložení adekvátní praxe minimálně 1 rok.

Kdo jsme?

  • Za své působení si zařízení vybudovalo renomé nejen díky svému unikátnímu umístění a architektuře, ale především díky osobnímu přístupu, servisu a snaze o překročení očekávání každého návštěvníka. Kvalita, přátelské, malebné prostředí rodinného hotelu se silným zázemím věhlasné univerzity je tím nejdůležitějším, proč nám hosté ze soukromého sektoru i firemní klientely zůstávají věrni a věří v naši stabilní kvalitu.  

Jaké máme požadavky na ideálního kandidáta do závodní kuchyně?

  • Hledáme na doplnění našeho menšího rodinného kolektivu člověka s kladným vztahem k vaření, který má především týmového a přátelského ducha a má i po letech praxe stále svoji práci rád/a, a podle toho i jeho výkon vypadá. Naším cílem je podílet na zvyšování gastronomické úrovně a renomé Zámku Křtiny. Kvalita a spokojenost hosta je pro nás prvořadá.  
  • Praxe ve větších provozech, jídelnách, zařízeních, závodních jídelnách výhodou
  • Znalost vaření hotových jídel
  • Znalost minutkové kuchyně výhodou
  • Dodržování technologie přípravy, expedice pokrmů a zásad hospodárnosti na pracovišti
  • Spolehlivost, poctivost, odolnost vůči stresu, kreativita

Co Vás čeká a nemine?

  • Vedení menšího kolektivu
  • Příprava teplých a studených pokrmů pro závodní stravování
  • Zodpovědnost za dodržování hygienických norem, norem receptur pokrmů  

Když si padneme do oka, pak Vám můžeme garantovat:

  • Nástup od 1.9.2022 či možný i dříve dle dohody 
  • Férové jednání a dobrou partu
  • Dlouhodobou spolupráci a solidní jistotu stálého příjmu v nejisté době
  • Práce je jednosměnný provoz bez víkendů
  • Motivační mzdu a zajímavé prémie
  • Zvýhodněné stravování v hotelu
  • Další benefity dle Kolektivní smlouvy

Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Bližší informace podá: Bc. Andrea Hájková vedoucí Zámku Křtiny, M +420 722 986 819 andrea.hajkova@slpkrtiny.cz. Osobní pohovory budou probíhat za přítomnosti šéfkuchaře Zámku pana Petra Pačinka na základě předchozí smluvené schůzky.


Více tiskových zpráv